Workshop i Aktivt Hopp Växjö 10-11 feb!

Går det att leva utan skygglappar, utan att bli uppgiven eller skvatt galen?

Omställningsgruppen i Växjö tillsammans med Studiefrämjandet arrangerar en workshop i Aktivt Hopp den 10-11 februari 2018.
ANMÄL DIG HÄR>>
Skriv ut din inbjudan (pdf) >>

Vi är många som bryr oss om framtiden, för varandra och vår omvärld. Men de kriser vi ser i världen kan kännas överväldigande.
• Hur finner jag hoppet och kraften?
• Vad kan jag bidra med till en bättre värld när mycket känns smärtsamt och förvirrande?

Vår inspirationskälla är Joanna Macy som i ett halvt sekel har hjälpt människor att transformera förtvivlan och uppgivenhet inför överväldigande sociala och ekologiska kriser till konstruktiv och gemensam handling.

Aktivt hopp är inget vi behöver leta efter eller vänta på att få – det är något vi kan öva oss på att göra här och nu. Arbete i grupp är särskilt kraftfullt eftersom en viktig energikälla finns i påminnelsen om vår förbundenhet med varandra och allt levande.

Den här helgen undersöker vi bland annat varför det är så svårt att prata om jordens och allt levandes kris och utforskar redskap, som stödjer oss i möten med andra. Processen går genom fyra dynamiska steg och öppnar för nya förhållningssätt som gör oss bättre rustade att bidra till ett mer livsbejakande samhälle. Du får ta del av metoder du kan fortsätta jobba med själv eller dela med andra.

Mer information hittar du på Studiefrämjandets sida på länken nedan.

Kursledare: Hillevi Helmfrid och Kristina Lindgren

Arrangör: Jesaia Lowejko, Studiefrämjandet, har hand om det praktiska kring kursen. jesaia.lowejko(at)studieframjandet.se, mobil: 070-8401914,

Vi önskar dig varmt välkommen till workshopen!

ANMÄL DIG HÄR: http://www.studieframjandet.se/Kurs/växjö/Kurs-i-Aktivt-Hopp/691852/