Workshop Koster 27-29 okt 2017

Nu är det klart att vi håller en workshop på Koster i sent i höst. Obs, vi har ändrat datumet till 27-29 oktober!

Skriv ut inbjudan >>

Vi är många som bryr oss om framtiden, för varandra och vår omvärld. Men de kriser vi ser i världen kan kännas överväldigande.

 • Hur finner jag hoppet och kraften?
 • Vad kan jag bidra med till en bättre värld när mycket känns smärtsamt och förvirrande?

Välkommen till en innerlig, stärkande och utmanande helg där vi hittar vår kraft och utforskar en annan sorts hopp – något som vi är och gör snarare än har.

Vår inspirationskälla är Joanna Macy som i ett halvt sekel har hjälpt människor att transformera förtvivlan och uppgivenhet inför överväldigande sociala och ekologiska kriser till konstruktiv och gemensam handling

Den här helgen arbetar vi med processen i boken ”Active Hope – How to face the mess without going crazy”. (activehope.info)

Vi undersöker bland annat varför det är så svårt att prata om jordens och allt levandes kris och utforskar redskap, som stödjer oss i samtal och möten med andra. Processen går genom fyra dynamiska steg och öppnar för nya förhållningssätt som gör oss bättre rustade att bidra till ett mer livsbejakande samhälle. Du får ta del av metoder du kan fortsätta jobba med själv eller dela med andra.

Aktivt hopp är inget vi behöver leta efter eller vänta på att få – det är något vi kan öva oss på att göra här och nu. Genom arbete i grupp kan vi samtidigt odla gemenskap och mycket annat som gör livet värt att leva.

Vi önskar dig varmt välkommen till workshopen!
Hillevi, Kristina, Helena

 


KURSAVGIFT: 1950 kronor (har du företag och vill ha faktura tillkommer 25% moms.) Kostnad för mat och boende tillkommer.

ANMÄLAN:

Intresseanmälan och bokning: https://simplesignup.se/event/93644

Obs! Du när du bokar din plats får du mer information och en faktura till din e-post. (med moms och du betalar via firma/företag)
Slutbetalning och sista anmälningsdag: senast den 8 oktober.


MAT: Kosters Trädgårdar. Frukost, lunch, middag och fika för hela helgen kostar 690:-/person
Cykel kostar 160 kr/person för helgen. Den behövs för att ta sig mellan kurslokal och matsal (ca 2 km) samt är trevlig att ha för att kunna se lite mer av Koster. Betalas kontant eller med kort på plats.


BOENDE: Ateljé Lövås och Kosters Trädgårdar. Bokning av boendet gör du via (helena@kosterstradgardar.se). Priset är 300 kr enkelrum, 500 kr dubbelrum per natt. Betalas kontant eller med kort på plats. Vid frågor eller särskilda önskemål ring Helena: 070-2563401


KURSLOKAL: Ateljé Lövås (ateljelovas.se), Sydkoster. Vägbeskrivning och båttider finns på (kosterstradgardar.se)

Skriv ut: Inbjudan Koster 2017(pdf)

INTRESSEANMÄLAN OCH BOKA DIN PLATS >> HÄR!

2 reaktioner på ”Workshop Koster 27-29 okt 2017

 1. Anna-Karin Hellman skriver:

  Hej, Skickar här en intresseanmälan till workshop på Koster 10-12 november. ( länken fungerade inte när jag prövade) Med vänliga hälsningar Anna-Karin Hellman 076-8208545

  • hillevihelmfrid skriver:

   Hej Anna-Karin,
   Välkommen med din intresseanmälan och tack för påpekandet om länken. Jag ser att den inte fungerar och vi ska åtgärda det. Men om du går lite högre upp hittar du en fungerande länk till samma plats där det står ”intresseanmälan och bokning”. Vore fint om du tryckte där för då hamnar du rätt i vårt system. Vi hoppas på att se dig på underbara Koster i höst! /Hillevi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s